Pay Per Click Management

Gestionarea eficienta a campaniilor Google

Campaniile Google Adwords au devenit o parte obligatorie a mixului de marketing. In acelasi timp concurenta si costurile de difuzare au crescut permanent. Specialistii nostri certificati Google te vor ajuta sa reduci costurile si sa cresti numarul de prospecti. 

Strategiile de campanie sunt construite tinand cont de obiectivele clientilor si de conditiile de piata. Oferim servicii de set-up si management al campaniilor PPC care includ: promovare pe motoare de cautare, publicitate video, afisare bannere si remarketing.

Oferim rezultate care sustin obiectivele de business ale clientilor nostri. Acest lucru este posibil printr-o monitorizare zilnica a preturilor per click si a bugetelor de campanie.

Rezultatele exceptionale obtinute in campanii au fost posibile printr-o abordare personalizata a strategiei de PPC in functie de obiectivele si aspiratiile clientilor nostri. Prioritizare activitatilor si optiunilor de promovare ne ajuta sa folosim bugetul foarte eficient si sa obtinem un ROI pozitiv.

Campanii de cautare

Obiectivul nostru este sa obtinem un ROI pozitiv pentru campaniile de cautare. Printr-o targetare precisa putem atinge cele mai profitabile nise de piata. Pentru noi important este rezultatul !

Campanii Display (bannere)

In functie de obiective, campaniile de display pot sustine vizibilitatea brandului, cresterea notorietatii sau impulsionarea conversiilor. Gestionam cu succes campanii de display cu raspuns imediat sau pentru cresterea notorietatii.

Campanii Youtube

Pe langa specificul de platforma video, Youtube inglobeaza si functionalitati de social media si cautare. O strategie eficienta de maketing online include campanii pe Youtube. Construim campanii creative si eficiente pentru promovarea pe Youtube.

Remarketing

Prin remareketing putem transforma clientii potentiali in clienti loiali. Avem cunostintele si instrumentele necesare pentru a urmari peste tot un potential client si sa il transformam in client si sustinator al brandului.

Partener Google certificat pentru publicitate online pe Google, Youtube, Gmail si Display.

Ai deja o campanie Google Adwords ?

Solicita un audit gratuit si vei afla cum poti imbunatati eficienta campaniilor Google.

Contacteaza-ne astazi si eficientizeaza campania ta Google Adwords