Mobile Marketing Services

Mobile Marketing

Peste 50% din numarul total de cautari realizate pe Google au ca sursa dispozitivele mobile.

 

Numarul detinatorilor de telefoane inteligente conectate la internet depaseste numarul utilizatorilor de sisteme desktop. Campaniile de promovare directionate catre dispozitivele mobile vor fi dominante in mixul de marketing online. Prin acest tip de campanie poti transmite mesajul tau catre potentialii clienti, oriunde si oricand.

Marketingul pentru dispozitivele mobile ne ofera posibilitatea interactionarii cu utilizatorul la un nivel mult mai personal. Astazi putem transmite mesaje unei audiente mult mai specifice, nu doar prin targetarile clasice de tipul varsta, sex sau locatie. Putem include in targetarile campaniilor multi alti factori pentru a atinge un segment de piata mult mai specific.

Echipa noastra de experti poate gestiona campaniile de mobil, incepand cu definirea strategiei generale, identificare publicului tinta, design-ul si dezvoltarea paginilor optimizate pentru mobile, pana la livrarea si raportarea rezultatelor de campanie. Este important sa incepi acum prima ta campanie targetata catre mobile.

Servicii profesionale de set-up si management al campaniilor pentru dispozitive mobile. Nu rata ocazia de a fi primul pe mobil !

Design pentru mobile

Site-ul de prezentare al companiei sau magazinul online se construiesc incepend de la mobil. 

Targetare precisa

Metodele clasice de targetare sunt prezent dar puterea vine din rafinarea prin noile metode de targetare.

Mesaje adaptate

Comunicare cu utilizator, permanent conectat si aflat in miscare, presupune adaptarea mesajelor.